Eetoverzicht | #1 

Zelf vind ik het heerlijk om te kijken bij andere bloggers wat zei gegeten hebben in de afgelopen week. Het geeft inspiratie. Daarom dacht ik , als ik het leuk vind om te lezen. Zijn er vast meer mensen die het leuk vinden om te zien. Kijk daarom mee , naar wat wij deze week gegeten hebben.

Maandag| noodles met veel groenten en rundvlees


Op maandag en dinsdag eet Martijn niet thuis. Meestal nemen we dan allebei een bakje uit de vriezer. Dat kan hij op zijn werk opwarmen, en als ik gewerkt heb op maandag kook ik liever niet. Maar we hadden geen bakjes meer in de vriezer. Dus er moest echt gekookt worden.

Dit was zo ontzettend lekker dat ik het echt vaker ga maken. Noodles met rundvlees en heel veel verse groenten. Sugarsnaps, paprika, champignons en mais. Een Woksaus erbij en je hebt een heerlijke maaltijd.

Dinsdag | spaghetti carbonara 

Dinsdag kookte ik weer voor mezelf. Nog een extra bakje voor in de vriezer. Ik had zin in romige pasta. En dat lukte. Met een recept uit de albert Heijn App. Pasta carbonara.

Woensdag | MC donalds 

We hadden voor ons trouwen bonnen gekregen van de MC Donalds. En daar hebben we gebruik van gemaakt.

Donderdag| tjap tjoi 

Tjap tjoi van de chinees vind ik echt heerlijk. Maar ik vond dit een beetje tegenvallen. Het was niet vies. Maar echt heel lekker was het niet. Wel weer lekker veel verse groenten.

Vrijdag| Bruiloft, buffet 


Natuurlijk vergat ik hier een foto van het buffet te maken. Maar het was heerlijk. Dit is een foto van het toetje. Eiwitschuim. Daarvoor hadden we lekkere salades , vlees en friet/aardappeltjes.

Zaterdag| wokken in Elst 

We zijn lekker uit eten geweest met onze nichten en neven. Wat super gezellig was, en ik dus vergat een foto te maken.

Ik ben helemaal fan van oester-knoflook saus. En dan met dikke udon noodles, kip en groeten. Je kunt me er wakker voor maken. Dit heb ik dan ook (veel ) gegeten.

Zondag| 

Het was de bedoeling een pita kip te eten , maar we hadden helemaal geen honger. Dus we hebben deze dag ook overgeslagen qua foto.. oeps.

Misschien was dit best wel een rommelige week qua eten. Uit eten geweest en maar 3 keer zelf gekookt. Maar toch, zo gaan weken ook soms. Laat me weten of jullie het leuk vinden om dit te zien? En of je er net als ik ook inspiratie uit haalt.

Liefs Jorienke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s